Scavenge mode van Left 4 Dead 2 aangekondigd

Kevin (KoosyNL)

In november verschijnt het tweede deel van Left 4 Dead. In Left 4 Dead 2 zul je net als in het eerste deel met drie kameraden moeten opnemen tegen grote hordes zombies. Naast de co-op campaignes waar je het tegen computer gestuurde zombies opneemt is het ook mogelijk voor spelers om in de huid te kruipen van speciale geïnfecteerden.

In Left 4 Dead 2 zullen een hoop nieuwe dingen zitten. Zo zijn er meer wapens beschikbaar die ook nog eens uit te rusten zijn met verschillende kogels, is het mogelijk om geïnfecteerden kapot te maken met bijlen, knuppels en kettingzagen en zullen er nieuwe geïnfecteerden in zitten zoals de spitter, de charger en de jockey. De game zal daarnaast een nieuwe "Director" bevatten die hele levels kan veranderen en het weer aan kan passen. Ook zal er een nieuwe mode in zitten die Valve vandaag heeft aangekondigd.


De Scavenge mode

In de Scavenge mode zul je het als overlevende op moeten nemen tegen de geïnfecteerden. Als overlevende moet je proberen door het level verspreide vaten moeten vinden. Deze zitten vol met benzine waarmee je de tank van een voertuig zal moeten vullen om zo te kunnen ontsnappen. De overlevenden zullen moeten vechten tegen de klok want als de tijd op is hebben ze verloren. Elke keer als ze met een vat benzine in het voertuig weten te gooien zullen ze iets meer tijd krijgen om hun missie te voltooien.

Het andere team, de geïnfecteerden zullen de overlevenden moeten tegen houden door de vaten kapot te maken en de overlevenden aan te vallen waardoor de tijd zal verstrijken.

Left 4 Dead 2 zal vanaf 17 november in de winkels liggen voor de PC en Xbox 360.