Max Payne 3 teaser verschijnt op het web... of toch niet?

Kevin (KoosyNL)
Het gebeurt steeds vaker: het lekken van informatie. Met de komst van het Internet kan een klein foutje van een marketingmedewerker betekenen dat een trailer, screenshot of belangrijke informatie ineens op het web verschijnt. Ook gebeurt het steeds vaker dat makers bewust beelden lekken om zo de interesse van het publiek te trekken.

Het lijkt erop dat er wederom iets gelekt is. Ditmaal gaat het om onderstaande teaser van Max Payne 3. In de teaser zien we de nieuwe Max Payne veel kogels in bullet-time afvuren. Zelfs de gebruiker op Youtube die het filmppje heeft geplaatst weet niet of het echt is al ziet het er wel zo uit. De datum aan het einde van de trailer lijkt in ieder geval niet goed te zijn.

Max Payne verscheen in 2001 en introduceerde de bullet time. Hiermee is het mogelijk om je vijanden in slow-motion neer te schieten. Deel één en deel twee werden gemaakt door Remedy Entertainment die nu druk aan het werk zijn met Alan Wake. Het derde deel wordt gemaakt door Rockstar Vancouver en zal waarschijnlijk in 2010 verschijnen. In dit derde deel speelt het verhaal zich niet meer af in de donkere straten van New York maar in het tropische São Paulo in Brazilië en is Max een stuk ouder, kaler en breder geworden.

Wat denken jullie? Is bovenstaande trailer echt of fake?