K3 weer compleet

Rauzer

K2 is terug K3, na een wekenlange zoektocht kwam Nederlandse Josje als eindwinnaar uit de strijd. In de finale streed de 23-jarige tegen de eveneens Nederlandse Madelon en de Belgische Noa.

Nadat de deelneemsters verschillende K3-liederen ten gehore hadden gebracht was het de 26-jarige Madelon die als eerste het strijdveld moest verlaten. Zij kreeg niet genoeg stemmen van het Belgische en Nederlandse publiek, en ook de vakjury vond haar de minste van de drie.

De twee overgebleven kandidaten kregen nog één kans om Karen en Kristel, de huidige K3-zangeressen, te overtuigen van hun talent en met z'n vieren zongen ze het gloednieuwe K3-lied "Bij de politie". Karen en Kristel mochten uit de laatste twee zelf hun nieuwe collega kiezen, en kozen unaniem voor Josje. Kristel deed het verlossende woord: "Er was altijd één naam die bij ons terugkwam. Ze is talentvol, professioneel, lief en vrolijk. Het wordt Josje!"

De winnares kon haar geluk niet op: "Wauw! Dit is een droom die uitkomt. Samenwerken met Karen en Kristel wordt hartstikke leuk. Karen heeft veel humor en kan heel grappig vertellen. Kristel is heel begripvol en verzorgend. De vriendschap moet natuurlijk nog wel groeien, maar ik twijfel er niet aan dat dat goed gaat komen!," aldus Josje.

Josje heeft weinig tijd om haar overwinning uitbundig te vieren, want ze moet direct aan de slag met het instuderen van alle nummers. Aanstaande vrijdag is namelijk al het eerste K3-concert met de nieuwe bezetting in België. Op 17 oktober maken Karen, Kristel en Josje hun debuut in Nederland.

De nieuwe single, Mama Sé