Madonna zweert nooit te hertrouwen

Veerle (Volpez)

Popster Madonna heeft in een televisie-interview met David Letterman laten weten nog liever aangereden te worden door een trein dan ooit nog te trouwen. Zij deed deze uitspraak omdat er geruchten rondgingen dat de 51-jarige zangeres graag weer eens in het huwelijksbootje zou stappen.

Madonna laat in het interview weten dat het echter niet altijd even gemakkelijk is om een single moeder te zijn. "Je bent dan verantwoordelijk voor alles," aldus Madonna.

Madonna is in 2008 gescheiden van de Britse regisseur Guy Ritchie. Zij noemde hun achtjarige huwelijk in het interview 'Bush-jaren. Ze was namelijk net zo lang getrouwd als George Bush junior aan de macht was in Amerika. Uit dit huwelijk heeft Madonna een 9-jarige zoon, Rocco. Uit een romance met de Cubaan Carlos Leon heeft Madonna een 12-jarig dochtertje, Lourdes. De superster heeft ook nog twee adoptiekinderen uit Malawi: David en Mercy.

Naast Ritchie is Madonna ook vier jaar getrouwd geweest met Sean Penn. Op dit moment heeft Madonna een vriend die iets jonger is dan zij zelf: het 22-jarige Braziliaanse model Jesus Luz.