Opgepakt stel neukt in politieauto

Djeez

De Australische politie heeft deze week een stelletje opgepakt wegens dronkenschap. Tijdens de rit naar het politiebureau in Darwin, besloten ze op een nuttige manier de tijd te doden. Op de achterbank van de politieauto hadden de twee heftige seks.

De politie had echter niets in de gaten. De vrouw in de auto achter hen wel. Toen beide auto's moesten wachten voor het rode licht, zag de achttienjarige Hannah Walker het stelletje met elkaar op de achterbank spelen.  "Ze waren aan het kussen en gingen heftig op en neer", vertelt de geschokte getuige.

"Ik kon mijn ogen niet geloven", vervolgt Hannah. "Er lag een man bovenop een vrouw. Ze hadden hun kleren aan, maar aan hun bewegingen kon je duidelijk zien dat ze aan het vrijen waren. In de zijspiegel van de politieauto kon ik zien dat de agent achter het stuur zich van geen kwaad bewust was". 

Daniel Shean, woordvoerder van de politie van Darwin, heeft verklaard dat ze van een vrijpartij in een dienstwagen geen melding hebben binnengekregen. "De betrokken agenten hebben wel gezegd dat ze het koppel hebben zien kussen in hun politieauto, maar verder hebben ze niets verdachts gemerkt."