Unieke vissershut te koop, pal naast 2 kerncentrales

Djeez

Ben je nog op zoek naar een leuke hut voor een leuke visvakantie? Dat treft, aan de Engelse kust staat een unieke vissershut te koop. Voor slechts £247.000 (ruim 2,7 ton) is hij voor jou. Er is slechts een nadeel: het huisje bevindt zich pal naast twee kerncentrales.

Op de site van de makelaar wordt echter met geen woord over de twee kerncentrales gerept. Op de foto's zie je slechts een witte hut in een schilderachtig landschap. Toch bevinden er zich slechts honderd meter verderop twee kerncentrales.

"Het was ongelooflijk", vertelt de 32-jarige huizenzoeker Alex Robertson. "Ik zag het huis op internet en het leek een perfecte woning voor mijn gezin. Het leek een huis in een verlaten gebied, maar niets blijkt minder waar." 

In ieder geval heb je geen last van de buren. En met drie slaapkamers, twee ontvangstkamers, een loft, serre, keuken en een badkamer is de woning op zich ook niet slecht. Daarbij is de eerste kerncentrale voorlopig gesloten. Deze wordt in 2014 omgebouwd tot kernafvalopslag. Een derde kerncentrale is echter in planning.

Dungeness
 De foto van het mooie stulpje (B)
Klik op de foto voor een grotere versie
Voor foto's van het huis, check de bron