Voodoo-heks betovert Cristiano Ronaldo

Djeez

Cristiano Ronaldo moet oppassen. Een heks is namelijk ingehuurd door een tegenstander om een vloek over de voetballer uit te spreken.

De Spaanse krant El Mundo Deportivo meldt vandaag dat Real Madrid vrijdag een brief heeft ontvangen van de bewuste Spaanse heks. De voodooheks legt hierin uit wat haar bedoelingen zijn.

"Ik ben niet antimadridista. Ik heb niets tegen deze grote club", schrijft de anonieme heks.  "Ik ben een beroepsheks en word erg goed betaald om mijn krachten aan te wenden."

"Ik heb een contract afgesloten om Cristiano Ronaldo een ernstige blessure te bezorgen. Ik kan niet beloven dat dat gebeurt, maar kan wel zeggen dat hij voor langere tijd geblesseerd zal zijn."

Uiteraard legt ze niet uit wie haar opdrachtgever is. Wel vertelt ze in de brief dat ze de opdracht heeft gekregen van een beroemd persoon, en dat die persoon de voetballer persoonlijk kent.

Het is overigens niet de eerste voodoospreuk die over de Spaanse club en haar spelers wordt uitgeroepen. In 2003 en 2006 bleek een dergelijke spreuk geen effect te hebben gehad.


Misschien gaat Ronaldo hooguit een beetje huilen
Voor meer (opvallend) sportnieuws kijk je natuurlijk op FOK!sport!