De video en Machinima modus van Uncharted 2 in meer detail

Kevin (KoosyNL)

Red vs Blue, bij velen waarschijnlijk wel bekend, is één van de eerste Machinima die erg populair is geworden. In Machinima gebruikt met games om films of series te maken. Tegenwoordig houden ontwikkelaars zelfs rekening met de Machinima en bouwen uitgebreide video-modi in hun games. Zo ook Uncharted 2.

Machinima.com heeft recentelijk een interview mogen houden met de makers van Uncharted 2. Hierin is een stuk meer duidelijk geworden over de video-modus in de Uncharted 2 multiplayer. Zo worden games die je speelt opgenomen en kun je deze terugkijken. Hierin kun je de camera volledig vrij besturen waarbij je onder andere in kunt zoomen op de gezichtsuitdrukkingen van de karakters en alles in slowmotion af kunt spelen. Op deze manier kun je een uitgebreide video maken en deze uploaden en aan al je vrienden laten zien.

Daarnaast zal er een speciale Machinima-mode in de game zitten. Hierin kun je karakters tegen een green-screen zetten en op die manier je eigen achtergronden gebruiken. Ook kun je de houdingen van de karakters veranderen en is het zelfs mogelijk om de karakters hun lippen te laten bewegen.

Om een goed beeld te krijgen van alle mogelijkheden is er een video verschenen waarin alles wordt uitgelegd en kun je met eigen ogen zien wat er allemaal mogelijk is.