Geen singleplayer demo Uncharted 2: Among Thieves

Kevin (KoosyNL)

Veel Playstation 3-gamers zullen eind oktober in hun agenda hebben genoteerd. Dan verschijnt namelijk het langverwachte en gehypte Uncharted 2: Among Thieves. Met een toegevoegde co-op en competitieve multiplayer en een nog langere singleplayer is de kans groot dat de game zijn voorloper gaat overtreffen. Voor gamers die nog niet zeker zijn of ze de game wel in huis willen halen is er nu slecht nieuws: Er zal geen singleplayer demo verschijnen.

Volgens Naughty Dog is het moeilijk om een 12 tot 15 uur durende spelervaring te proppen in een demo van maar 15 minuten. Hierdoor zouden gamers niet het goede beeld van de game krijgen.

It’s always tough to do a single-player demo. You can always argue whether it benefits you or not in the long run, because so much of it depends on you understanding where you are in the narrative, and then appreciating what’s going on in the single-player demo.

Inplaats van een singleplayer-demo zullen ze ditmaal een multiplayer-demo uitgeven. Toch zullen we hier nog even op moeten wachten want de game zelf verschijnt in oktober terwijl de demo pas 15 september te downloaden zal zijn.