Pre-order editie Dragon Age: Origins onthuld

Morthill
Over een paar maanden lanceert Electronic Arts de nieuwste RPG van BioWare: Dragon Age: Origins. Uiteraard kan zo'n game niet gelanceerd worden zonder een collector's edition en deze heeft de ontwikkelaar vandaag dan ook onthuld. Naast de game krijg je in deze versie een stoffen kaart van de wereld, de soundtrack en een making-of DVD, drie exclusieve items om te downloaden, een unlockable quest met unlockable characteren een stukje armor dat ook te gebruiken zal zijn in Mass Effect 2.

Voor de laatste twee hoef je de CE niet te kopen. Beide zullen te downloaden zijn met een code die je krijgt als je de game koopt. De extra quest zal ook los te koop zijn voor $15, mocht je niet de game nieuw uit de schappen halen. Er is bij dit alles nog maar één groot nadeel, momenteel is deze CE alleen bevestigd voor Amerika. Nederlanders krijgen slechts twee ingame ringen die wat bonussen geven. We hebben contact gezocht met EA en zodra we meer weten, dan horen jullie het.

Dragon Age: Origins staat gepland voor een release op PC en Xbox 360 begin november, later die maand zal ook de PlayStation 3-versie volgen.