Civilization Revolution geïntroduceerd, tijdelijk half geld

Morthill
Civilization betreedt vandaag nieuwe paden, de game is namelijk verschenen in de Appstore en te downloaden voor de iPod Touch en iPhone. Uitgever 2K Games belooft dat Firaxis met deze game gezorgd heeft voor honderden uren speelplezier. Speciaal voor de launch is de game vandaag nog voor de helft van het geld verkrijgbaar, daarna zal de game gewoon €7,99 gaan kosten.

"Sid Meier’s Civilization Revolution was afgelopen jaar een groot succes voor ons op de consoles en handhelds," zegt Christoph Hartmann, president van 2K. "Nu geeft het iPhone platform ons de kans de verslavende gameplay van de Civilization® franchise te introduceren aan een geheel nieuw publiek.”

In Civilization Revolution krijg je de beschikking over zestien beschavingen om de wereld te veroveren. De game heeft een volledig eigen grafische stijl gekregen en een besturing die volledig gebruikt maakt van de mogelijkheden die de iPhone biedt.

"We zijn er trots op om onze belangrijkste strategische game op zo’n spannend en dynamisch platform te kunnen uitgeven," aldus Sid Meier, director of creative development bij Firaxis Games, en hoofdontwerper van Sid Meier’s Civilization Revolution. "We baseren onze keuze voor platforms op ons gevoel waar de consumenten de beste gameplay met onze titels zullen ervaren. De iPhone maakt het mogelijk deze gameplay te introduceren bij mobiele gebruikers – nieuwe én bestaande.”