Multiplayer Modern Warfare 2: 50 cent

J (SocialDisorder)
Doordat de afgelopen tijd voornamelijk de Prestige Edition van Modern Warfare 2 in het nieuws geweest is, zou je bijna vergeten dat er ook nog een game in dat pakket zit. Wees gerust, als de heren en dames niet bezig waren met het verzinnen van de meest over-the-top-edition ooit, werd er druk gewerkt aan de game. En in de traditie van FPS-games zal Modern Warfare 2 ook een multiplayermodus kennen.

Tijdens het knallen met vrienden, familie en vage onbekenden die je ooit een keer op de markt tegen het lijf bent gelopen zul je verschillende stemmen horen, waaronder de stemmen van enkele beroemdheden. Infinity Ward wil nog niets loslaten over wie er in de game te horen zullen zijn, maar Curtis Jackson heeft alvast verklapt dat hij in de game te horen zal zijn. Wie? Een Amerikaanse artiest die ooit doorbrak dankzij Eminem met "In Da Club" onder de naam 50 Cent.
Fiddy en de andere voice-cameo's zul je tijdens de multiplayer- en Spec Ops-modi teksten als "Reloading," "Watch your fire," "I'm down, get me up!" en "Tango Down!" horen brullen.


- "Fifty, what's your position?"
- "You can find me in da club, bottle full of bub"
- "Fifty, quit joking, we need support, you need to escort us out of here!"
- "I'll take you the candyshop, I'll let you lick my lollipop."