Left 4 Dead krijgt Crash Course DLC

Kevin (KoosyNL)

Aan het einde van dit jaar zal er een opvolger verschijnen van het populaire en succesvolle Left 4 Dead. Dit tot irritatie van de fans want die hadden graag meer content voor Left 4 dead gehad inplaats van een heel nieuw deel. Deze fans kunnen nu opgelucht adem halen want Valve is nog niet klaar met het eerste deel.

Zo zal er binnenkort een nieuwe map beschikbaar komen genaamd Crash Course waarmee een nieuwe singleplayer, multiplayer en versus campagne te spelen zal zijn. Crash Course speelt zich af na de campagne van No Mercy. De helikopter waarmee de overlevende in die campagne zijn gered zal neer storten waarmee ze wederom in de problemen zullen komen.

Valve heeft laten weten dat de game een aangepaste versus-mode zal krijgen waarin de respawn tijden van de geïnfecteerde zijn aangepast en het spawnen van items ook anders zal verlopen. Dit allemaal om een betere ervaring te leveren.

De uitbreiding zal in september te downloaden zijn voor de Xbox 360 en de PC. Waar de content voor de PC gratis blijft zal je voor de extra campagne op de Xbox 360 560 MS points moeten neerleggen.