[Update] PS3 100 euro goedkoper over twee weken?

J (SocialDisorder)

[Update 18:45]
Sony heeft onlangs ook genoeg onderdelen besteld om 1 miljoen PS3's te produceren voor het 3e kwartaal, dat meldt Gamesindustry. Dit zijn tweemaal zoveel Playstations als in de drie maanden daarvoor. Sony verwacht dus waarschijnlijk hoge verkoopcijfers voor de PS3 wat betekent dat de geruchten over een prijsverlaging of een PS3 Slim nu versterkt zijn.

[Origineel Bericht]
Volgens geruchten gaat Sony iets groots aankondigen tijdens de GamesCom in Keulen. Inmiddels is bekend dat Japanse retailers te horen hebben gekregen van Sony dat de 80GB PS3 vanaf 8 augustus niet meer leverbaar is, maar ook in Europa heerst er onrust. Volgens het Belgische RTLInfo heeft Sony retailers te kennen gegeven dat er een prijsdaling van maar liefst 100 euro aan zit te komen.

Volgens PSM3-redacteur Andy Hartup is een prijsdaling een kwestie van tijd. Sony zal veel indruk willen maken tijdens de GamesCom en dus met veel hard- en softwarenieuws moeten komen. Door een aankondiging van de PS3 Slim in Keulen zou hij ook niet verrast zijn. Hij verwacht zelfs een PS3 Slim-bundel met Uncharted 2 in oktober.