[CC09] Gambit en Phoenix in Marvel Ultimate Alliance 2

J (SocialDisorder)
Activision heeft op de Comic Con 2009 in San Diego bekend gemaakt dat Gambit en Phoenix in het vervolg op Marvel Ultimate Alliance zullen verschijnen. Gambit werd ooit geboren als Remy LeBeau, maar werd al snel afgestaan omdat hij een klein beetje last had van helrode ogen. Hij werd ontvoerd door en opgenomen in een dievengilde die dachten dat Remy onderdeel was van een voorspelling die draaide om een witte duivel. Volgens deze legende zou "le diable blanc" de strijdende dievengildes verenigen. Hier leerde hij z'n acrobatische moves en onderweg ontwaakte z'n mutantenkracht om voorwerpen kinetisch te laden ook nog eens.



Phoenix was ooit Jean Grey, een telepaat met telekinetische krachten die bijna stierf aan radioactieve straling. Een kosmische entiteit genaamd The Phoenix Force gebruikte haar lichaam om een kloon te maken en zichzelf te materialiseren. De kloon had alle herinneringen en een deel van Jeans bewustzijn en dacht een tijdlang ook dat zij de echte Jean was.

De complete lijst met bevestigde helden ziet er nu als volgt uit:

Captain America
Daredevil
Deadpool
Gambit
Green Goblin
Hulk
Human Torch
Invisible Woman
Iron Fist
Iron Man
Jean Grey
Juggernaut (Pre-Order Exclusive)
Luke Cage
Mr. Fantastic
Songbird
Spider-man
Storm
Thing
Thor
Venom
Wolverine

In Marvel Ultimate Alliance 2 kun je tijdens het spelen van helden wisselen in plaats van powers wisselen, zolang de helden maar beschikbaar zijn en aan jouw zijde van de strijd vechten. Een aantal helden vechten alleen aan één bepaalde zijde, maar het merendeel zal tijdens de strijd van zijde ruilen. Bovendien zul je tijdens het spelen de eigenschappen van je personages kunnen aanpassen, als je bijvoorbeeld de Thunderclap van Hulk nodig hebt, maar met een veel groter bereik dan het nu heeft, kun je punten van de Ground Smash bij de Thunder Clap voegen.