[update] Derde CoD: World at War mappack komt eraan

Frank (Frankii)
Activision heeft bekend gemaakt dat ze een derde mappack gaan uitbrengen voor hun game Call of Duty: World at War. In augustus kunnen we drie nieuwe maps verwachten: Battery, Revolution en Breach, en daarnaast nog een Zombie-map genaamd Der Riese. Verdere details, zoals screenshots en prijzen, zijn er nog niet. Zodra deze op het wereldwijde web verschijnen laten we dit natuurlijk meteen weten.

[Update: 13.40] De eerste screens zijn binnen!

Revolution map
De Revolution map bestaat uit een Russiche stad inclusief industrie-terrein. "Hou je vingers warm, je wapen geladen en blijf uit het zicht van de snipers," aldus Activision.




Breach map
De Breach map omvat het centrum van Berlijn, inclusief de Brandenburger Tor. Dit landschap nodigt uit tot felle en snelle matpartijen waarbij de kogels je van alle kanten om de oren vliegen




Battery map
De Battery map is gebaseerd op het bestaande Fort Drum (El Fraile Island) in de baai van Manila (Filippijnen). Dit eiland, dat de bijnaam 'betonnen slagschip' draagt, werd begin vorige eeuw door de Amerikanen vrijwel volledig uit beton opgebouwd en is waarschijnlijk het zwaarst bepantserde eiland ter wereld. De vijand kan zich hier achter elke hoek verstoppen en zal dat ook zeker doen.