Publiek mag one-liners bedenken voor Serious Sam HD

Morthill
Majesco, Croteam en CDV komen eind deze zomer met een remake van de klassieke no-nonsense-shooter Serious Sam. Net als in het origineel moet je de wereld redden van een invasie van aliens en dat doe je Han-style: Solo. Legioenen aan monsters mag je met je guns naar de eeuwige "harvest elke wereld in het universum"-velden helpen en dat gaat uiteraard gepaard met de nodige idiote one-liners van Sam. Heb je wel een leuk idee voor een one-liner die Sam zou kunnen uitspreken onder al dit schietgeweld? Stuur van via Twitter een berichtje naar @devolverdigital voor 30 juli en wie weet wordt jouw zin ingesproken door John J. Dick, de voice-actor voor Serious Sam.

"I never get any thanks for the wonderfully poetic and emotionally layered lines I write for 'Sam Serious' Stone," aldus een overwerkte en onderbetaalde schrijver van Croteams"So guess what? Let someone else take a crack at it and see how hard it is. These witty remarks don't write themselves you know.

Naast dat je zin te horen zal zijn in de game wordt je ook onsterfelijk gemaakt doordat je naam op een compleet obscure plek te zien zal zijn in de credits van de game.