Watchmen: The end is Nigh 2 te verkrijgen in veel vormen

Kevin (KoosyNL)
Een paar maanden geleden verscheen de film van de comic Watchmen wat natuurlijk samen ging met de release van een game. Daar zou het niet bij gaan blijven want de game zou verschillende delen bevatten. Binnenkort zal het tweede deel uitkomen in veel verschillende vormen.

Zo zal de game te downloaden zijn. Op de PC is dat mogelijk vanaf 29 juli en op de Playstation 3 een dagje later. De versie via Xbox Live zal pas een maand later verschijnen op 26 augustus. Waarom deze versie is vertraagd is niet bekend. De game zal via de digitale weg ongeveer 15 euro gaan kosten.

Toch kunnen mensen met een Xbox 360 altijd nog de game in de winkels kopen. Daar verschijnt de game samen met het eerste deel voor de Playstation 3 en de Xbox 360 tegelijkertijd op 24 juli. Je betaalt dan wel twee keer zoveel want daar zal de game ongeveer 30 euro gaan kosten.

Alsof dat nog niet genoeg is kunnen mensen met een Playstation 3 ook nog eens de game samen met de film op Blu-ray kopen. Hoeveel deze "Complete Experience" gaat kosten is niet bekend.