Angelina Jolie niet blij met Megan Fox

Kevin (KoosyNL)
De titel zou zo de kop kunnen zijn van een artikel in een fout roddelblad. Waarom posten we dit dan bij FOK!games? Is mevrouw Jolie misschien boos om het "prachtige" interview dat Megan Fox gisteren gaf over de game transformers? Nee, het gaat namelijk over de geruchten die zijn ontstaan over de nieuwste Tomb Raider film.

Volgens geruchten komt er een nieuwe Tomb Raider film die de jongere jaren van Lara Croft zou gaan behandelen. In de eerste twee films speelde Angelina Jolie nog de rondborstige avonturier maar de geruchten gaan dat Megan Fox het derde deel voor haar rekening gaat nemen.

Angelina Jolie zou graag de rol weer op zich nemen en denkt daarbij ook dat Megan Fox geen goede Lara Croft neer zou kunnen zetten. Daarnaast is ze geen fan van de Transformers films en zegt ze dat Megan Fox haar stijl probeert te kopiëren zoals haar tatoeages. Catfight!

Wij bij FOK!games vinden dat dit het beste opgelost kan worden met een modder-gevecht maar omdat dat waarschijnlijk niet gaan lukken, graag hieronder jullie mening over wie de nieuwe Tomb Raider moet gaan worden.



Megan Fox of Angelina Jolie?