[Upd] Rock Band krijgt Green Day,Evanescence,Spinal Tap

J (SocialDisorder)

Update
We hoeven gelukkig niet tot 7 juli te wachten met nieuwe DLC downloaden voor Rock Band (2), aangezien Harmonix zojuist heeft aangkondigd komende week Evanescence en Spinal Tap in de game te brengen. Evanescence is een gothic-rock band, dus verwacht veel hoge lange noten in de zangpartij. De tweede band, Spinal Tap, is een fictionele metalband uit de film "This is Spinal Tap", een bekende onder de filmliefhebbers. Door de populariteit van de film en daarmee de band, weten de acteurs echter al jaren concerten en optredens als Spinal Tap te geven, met dit jaar zelfs nog een tournee. De tracks zoals ze gaan verschijnen in de Music Store zijn als volgt:

Evanescence - Bring Me to Life
Evanescence - Call Me When You’re Sober
Evanescence - Weight of the World
Spinal Tap - Back from the Dead
Spinal Tap - Rock ‘n’ Roll Nightmare
Spinal Tap - Saucy Jack
Spinal Tap - Warmer Than Hell

Het geheel kost $1,99/160 MS Points per track, $5,49/440 MS Points voor het Evanescence-pack en $6.99/560 MS Points voor het Spinal Tap-pack.

Oorspronkelijk bericht
De jongens van Green Day draaien al een tijdje mee in de muziekindustrie en binnenkort kun je ze in je huiskamer verwelkomen. MTV Games, Harmonix en Warner Bros. hebben namelijk aangekondigd dat op 7 juli de eerste Green Day-pack zal verschijnen. Deze pack zal tracks bevatten van het album 21st Century Breakdown, namelijk 21 Guns, Know Your Enemy en East Jesus Nowhere. Andere DLC en projecten met Green Day zullen in een later stadium aangekondigd worden.