Is God een alien?

Astrid (lizardtattoo)
Iceberg Interactive, een pas opgerichte Nederlandse uitgever die onlangs nog de rechten verkreeg voor Darkness Within 2: Dark Lineage, kondigde vandaag weer een adventure aan die zij later dit jaar op de markt zal brengen. Het gaat daarbij om een point-and-click adventure op basis van het bekende boek Chariots of the Gods van Erich von Däniken en gaat dus over buitenaards leven en ruimtereizigers. Het spel wordt ontwikkeld door het Oostenrijkse Homegrown games.

Archeologie-student Marcus Bauer krijgt van een ver familielid de opdracht om te bewijzen dat de "Vimanas" die in een eeuwenoud document in het Sanskriet beschreven worden, eigenlijk buitenaardse wezens waren. Marcus gelooft er in eerste instantie geen zak van, maar hij komt er al snel achter dat er meer achter de oude legendes schuilgaat dan hij met zijn kennis van archeologie kan verklaren.

Als het goed is ligt The Last Chariots of the Gods in het vierde kwartaal van dit jaar in de schappen. De muziek in het spel wordt verzorgd door Kai Rosencranz.