[Update] inFamous Engelstalig in Nederland na patch

Ronald (RonaldG)
[Update 18.16]

De rel die is ontstaan aan de hand van de forumpost van Sucker Punch is ook doorgedrongen bij Sony. Om aan de wens van de fans tegemoet te komen zal de game een patch krijgen die na de release gaat verschijnen waardoor alle versies ook in het Engels speelbaar zullen zijn.

Oorspronkelijk bericht

Het lijkt erop dat de versie van het spel inFamous die wij hier in Nederland te spelen krijgen geen Engels ingesproken stemmen zal bevatten. Op het officiële forum van Sucker Punch, de studio achter het spel, is door een moderator bevestigd dat het spel in drie varianten uit gaat komen binnen Europa en dat wij (Nederlanders) in dezelfde groep als Frankrijk, Italië, Duitsland en Spanje vallen. Dit zou dus betekenen dat er geen mogelijkheid is om de gesproken teksten naar Engels te veranderen en we dus noodgedwongen van Nederlandse voice-overs zullen moeten genieten.

Het bericht zoals gepost op het forum:

There are in fact THREE builds covering traditional "Sony Europe" territories...

#1 = English, Portuguese, Russian
#2 = French, Italian, German, Spanish, Dutch
#3 = Polish

We split #1 and #2 at Sony's request.

Opvallend is vooral dat Sony Sucker Punch heeft verzocht de eerste twee groepen te splitsen. De weerstand op verschillende fora neemt ondertussen al flink toe en het is dus nog even afwachten hoe dit verder afloopt.



"Pak aan, vlegel!" ?