Quake Live komt met meer, meer, MEER!

Christophe (SpankmasterC)
De dagen van 1999 herleven op het internet dankzij Quake Live, id Softwares gratis browser-based op Quake III gebaseerde shooter. En als ik zeg, "op Quake III gebaseerd" dan bedoel ik eigenlijk gewoon Quake III. En er komt alleen maar meer Quake gratis en voor niets onze kant op!

De komende zes weken is id Software namelijk van plan om iedere week een nieuwe map toe te voegen aan de game, dus verwacht de komende tijd zes nieuwe maps! De eerste is een map uit de Dreamcast-port van Quake III, Hidden Fortress. De map was bekend op de Dreamcast-port als één van de beste arena-maps die er was en is vrijwel integraal overgezet. De map is groot genoeg voor 6 tot 10 spelers en bevat drie hoofdkamers die ruimte bieden aan team deathmatch, clan arena en free for all. Hieronder zijn enkele screenshots van de map te vinden, verwacht volgende week dus weer een nieuwe speelarena!



Quake Live is een gratis browser-based shooter die eng veel op Quake 3 lijkt. Voorlopig is deze nog in beta, maar je kunt je gratis en voor niets aanmelden om het spel te spelen op http://www.quakelive.com