Tornado's of toch Raiden in nieuwe Kojima-game?

Kevin (KoosyNL)
Speculeren is iets wat maar al te vaak voorkomt in de game-industrie. Hideo Kojima, onder andere bekend van de Metal Gear-serie, staat erom bekend op slinkse wijze hints naar andere games te geven. Nu heeft hij er waarschijnlijk weer één verzonnen.

Er is namelijk een scan verschenen van een advertentie van het nieuwe project van Hideo Kojima die op 18 mei aangekondigd zou worden. Het speculeren hierover is natuurlijk alweer begonnen.




Zo hebben oplettende internetter gezien dat de website Gamefly een nieuwe game aan hun database heeft toegevoegd. De game heet Tornado Outbreak en wordt gepubliceerd door Konami. Door de donkere wolken in de advertentie zou dit wel eens het nieuwste project van Kojima kunnen zijn. Tornado Outbreak zou moeten verschijnen voor de Playstation 3, Wii en Xbox 360.

Anderen denken dat dit een subtiele hint is naar de volgende Metal Gear-game met Raiden in de hoofdrol. Raiden betekent namelijk Bliksem in het Japans en als je goed kijkt is er zelfs een figuur in de wolken te zien die, volgens sommigen, op Snake zou lijken. Toch zou dit opmerkelijk zijn want Hideo Kojima zou zelf niet meer betrokken zijn in de Metal Gear-serie.

Welke van de twee theorieën het is, of misschien een hele andere, we zullen het waarschijnlijk 18 mei weten.