[Gerucht] Vierde Fallout 3 DLC heet Point Look?

Christophe (SpankmasterC)

Met de release van de derde Fallout 3 DLC nabij (Broken Steel lanceert 5 mei, meer informatie is hier te vinden) wordt het tijd voor geruchten voor meer DLC, ook al Bethesda zelf dat er geen bevestigde plannen zijn voor meer DLC.

Het is namelijk zo dat de eerste twee stukjes DLC samen op een schijf geperst zullen worden en in de winkel zullen verschijnen. "Gek", dachten veel mensen, "want zo komt Broken Steel niet uit op schijf!" Maar, een Amerikaanse retailer heeft echter een tijd lang een tweede DLC schijf op zijn site gehad met daarop Broken Steel en Point Look.

Daarnaast heeft Bethesda nog maar 350 van de in totaal 750 gamerpoints gebruikt die tegenwoordig voor DLC gebruikt mogen worden. Ook het aantal achievements kan nog een stuk hoger, het mogen er nu maximaal 30 zijn voor DLC, er zijn er tot nu toe 14 gebruikt (dit is inclusief Broken Steel).

Bethesda heeft dus zoals gezegd Point Look nog niet willen bevestigen als nieuwe DLC, maar de verwachting is dat er na de release van Broken Steel (5 mei) er meer informatie naar buitenkomt. Of niet natuurlijk, want het is en blijft een gerucht...!


Fallout 3: Broken Steel