Killzone 2 DLC te downloaden van PSN

Kevin (KoosyNL)
Killzone 2 is op dit moment één van dé shooters op de Playstation 3. Donwloadable content kan dan natuurlijk niet achter blijven. Voor de fans van Killzone 2 is vanaf gisteren de nieuwe DLC te downloaden. De Steel & Titanium pack bevat twee nieuwe maps waarop online geschoten kan worden genaamd "Wasteland Bullet" en "Vekta Cruiser". Voor 5.99 euro kan de DLC van jou zijn.


De trein van Wasteland Bullet

Wasteland Bullet zorgt ervoor dat je samen met je kameraden moet knokken voor de controle over de Bullet Train die Pyrrhus en The Wastelands met elkaar verbindt. Het gevecht zal plaats vinden terwijl de trein met enorme snelheden door The Wastelands raast dus pas op voor obstakels. Zo'n obstakel op wandelsnelheid tegen je hoofd aankrijgen zorgt voor hooguit wat hoofdpijn, met de gigantische snelheden van de Bullet Train gaat je kop eraf.

Vekta Cruiser speelt zich af op één van de cruisers van de ISA. ISA-spelers moeten de Helghansoldaten van zich afslaan en ondertussen ook de aanvallen van Helghan schepen op de cruiser afslaan.