Enkele details Assassin's Creed 2

Stefan (Nebo)
Dit jaar komt Ubisoft met Assassin's Creed 2. De game speelt zich deze keer voornamelijk af in Venetië, in de vijftiende eeuw. Vandaag zijn er enkele details naar buiten gekomen die we graag met jullie willen delen.

- Ezio Auditore di Firenze vervangt Altaïr. Hij is een verleider en is daarmee een warmer personage dan Altaïr. De beste man handelt niet in opdracht, maar uit wraak omdat hij verraden is door het hoofd van een belangrijke familie.

- Desmond Miles, welke we kennen uit het origineel, keert terug.

- De stukken in het heden worden in Assassin's Creed 2 een stuk spannender dan in het eerste deel. Je zult er dus niet alleen een beetje rond kunnen lopen.

- Het feit dat Ezio kan zwemmen brengt nieuwe mogelijkheden met zich mee. Zo kan hij zich verstoppen onder water en mensen in het water trekken om te vermoorden. Ook zou de Leap of Faith in de game zitten, en is het mogelijk om deze in het water te doen.

- Gedurende het verhaal kom je bekende historische figuren tegen waarbij sommigen goed-, en anderen kwaadaardig zijn. Eén van deze mensen is Leonardo da Vinci welke handige gadgets voor je zal ontwerpen. Eén van deze gadgets is een vliegmachine, welke je niet alleen op anders onbereikbare plaatsen brengt, maar die je ook nodig zult hebben gedurende sommige missies.

- Naast vechten met de vele wapens in het spel, zul je ook je vuisten moeten gebruiken.

- Door de unieke kledingstijl van Ezio past hij in meerdere groepen. Hij kan daarmee verstopt blijven tussen verschillende mensen in plaats van alleen de priesters uit het eerste deel.

- Plannen voor Assassin's Creed 3 zijn al gemaakt.