Jongen sterft na imitatie WWE SmackDown vs Raw?

Stefan (Nebo)
De negenjarige Damori Miles uit Brooklyn is onlangs overleden nadat hij van het dak van een appartement af is geprongen. Hij werd gevonden met een hoop touw en plastic dat hij schijnbaar gebruikt heeft om een parachute te maken. Hiermee sprong hij toen van het dertien verdiepingen tellende gebouw. Een uur later moest hij zich overgeven aan zijn verwondingen.

WWE SmackDown vs Raw is de mogelijke boosdoener van de situatie. De elfjarige Shakar Murrel, een vriend van de overleden Damori, vertelt dat Damori actie uit de game na probeerde te doen.

"He tried to do a swan dive like Jeff Hardy does in 'SmackDown.' That was his favorite game. He played it all the time. That was what he was trying to do. If I would have seen him up there, I would have told him not to do it."

Het is onduidelijk hoe de negenjarige Damori op het dak is gekomen. Er zou een alarm afgegaan moeten zijn, maar dit is schijnbaar niet gebeurd. Of de situatie echt veroorzaakt is door de games uit de WWE serie wordt nader onderzocht. Robert Zimmerman, een woordvoerder van WWE, geeft zijn condoleances.

"The death of Damori Miles is a tragedy and our condolences go out to his family. We should allow the authorities to conduct a full investigation... including insecure roof access, before conclusions are made about this unfortunate incident."

De beweging die Damori uitgeprobeerd zou hebben.