Collector's Edition God of War III alleen voor 'oude' PS3's?

Tim (Timsel)

Eerder was het nog niet zeker of Kratos' derde avontuur ook een Collector's Edition zou opleveren. Maar vandaag is op de Playstation Weblog een bericht verschenen met de simpele vraag wat de fans het liefst zouden zien in de Collector's Edition. Het lijkt er dus op dat we inderdaad een speciale editie van God of War III kunnen verwachten.

Op de weblog wordt een aantal keuzes gegeven. Denk bijvoorbeeld aan een cd met de soundtracks, artwork, en figurines. Ook wordt er geopperd om deel 1 en 2 van God of War bij de Blu-Ray disc te zetten. Het probleem dat dan mogelijk zou optreden, is dat alleen de Playstations die Backwards Compatibility ondersteunen er dan gebruik van zouden kunnen maken. Of Sony zou een andere 'tweak' moeten vinden om de games alsnog op de nieuwere systemen te laten draaien.

Mocht je Sony willen helpen met beslissen, dan kun je hier de survey invullen. Door het onderzoek in te vullen kun je prijzen winnen. Wél is het noodzakelijk een account aan te maken voor de website.