[update] Wario Ware Myself brengt veel media

Cengizhan (CengizMan)
Update:
Ondertussen zijn er een boel screenshots uitgegeven van de DSi- en Wii-versie. Ook is bekend gemaakt dat het spel een release zal zien op 29 april in Japan.





WarioWare is een spel waarin de speler verschillende soorten minigames moet spelen binnen de tijd. Natuurlijk weet Nintendo dat we dit concept erg tof vinden, zo tof dat we een game krijgen waar we onze eigen minigames kunnen maken. Zo ben jij verantwoordelijk voor de sprites, muziek, geluiden en regels van jouw eigen minigames.
Naast eigen minigames kun je ook voorgeprogrammeerde minigames spelen in speciale stages van onder andere Ashley en Mona. Deze minigames zijn vaak gefocust op één mechaniek, zoals blazen in de microfoon of schuiven met de stylus van je DSi. Wario Ware staat ook bekend om extra toevoegingen en Nintendo brengt ons die ook, want je kunt je eigen liedjes en stripverhalen maken via speciale tools.
De minigames, muziek en stripverhalen die jij hebt gemaakt kun je naar Nintendo sturen om mee te doen in competities. De user created content zal waarschijnlijk ook te downloaden zijn.
De game komt uit op de DSi, via DSiWare, en de Wii, via WiiWare. Hoewel we nog niet veel weten over de games is wel bekend dat je minigames vanaf de DSi naar de Wii kunt sturen. De Wii-versie zal echter geen tools hebben om je eigen games mee te maken, een soort minigame-player voor 800 Nintendo Points dus.








Bron: Gametrailers