Wii MotionPlus vanaf 12 juni in de winkels

Morthill
De eerste game die compatibel is met Wii MotionPlus, Virtua Tennis 2009, zal in mei al in de winkels verschijnen, maar gelukkig laat de nieuwe manier van gamen op de Wii niet heel lang op zich wachten. Nintendo heeft bekend gemaakt dat we vanaf 12 juni de extension voor de Wiimote in de winkels kunnen vinden. De eerste game van Nintendo zelf die van Wii MotionPlus gebruik gaat maken zal pas op 24 juli volgen, dan komt namelijk Wii Sports Resort uit.

"Iedereen die met Wii heeft gespeeld, kan zich het moment herinneren dat ze zich voor het eerst realiseerden dat dit een ongelofelijke manier is om videogames te spelen", zegt Laurent Fischer, Managing Director voor Marketing & PR van Nintendo of Europe. "Wii MotionPlus geeft je dat gevoel opnieuw en zorgt voor meer realisme tijdens het spelen van videogames. In Wii Sports Resort krijgen mensen de kans om volledig op te gaan in een verzameling fantastische spellen, die optimaal gebruikmaken van deze nieuwe technologie."

Naast Virtua Tennis en Wii Sports Resort zullen ook Grand Slam Tennis en Tiger Woods PGA Tour 10 gebruik maken van Wii MotionPlus