Valkyria Chronicles krijgt volgende week DLC

Morthill
Vanaf 16 april zal de eerste batch DLC voor de game Valkyria Chronicles beschikbaar zijn om te downloaden vanaf PSN en zal een gat slaan van €3,99 in je portemonnee. In dit pakket zitten een Hard EX-modus en twee nieuwe misssies, 'Enter the Edy Detachment' en 'Behind Her Blue Flame'. SEGA heeft voor het gemak ook maar wat informatie vrijgegeven over de extra content:

Hard EX-modus – Baan je vechtend een weg door het gehele Imperiale Leger. De tegenstanders zijn dodelijker en je kunt geen gebruik maken van je belangrijkste tank: de Edelweiss. Je zult nog strategischer te werk moeten gaan om de vijand te overwinnen.

Edys missie ‘Enter the Edy Detachment’ – Zes leden zijn geïsoleerd geraakt van Eskadron 7. Terwijl ze zich met het eskadron proberen te verenigen, stuiten ze op een dorpje dat wordt aangevallen door het Imperiale Leger. Kruip in de huid van Edy, voer het bevel over je team en neem het op tegen een overweldigende meerderheid om het dorpje van de vernietiging te redden.

Selvaria’s missie ‘Behind Her Blue Flame’ – Deze missie vindt plaats na de ontsnapping uit de Galliaanse gevechtslinies. Je kruipt in de huid van Johann, een jonge en vriendelijke geniesoldaat, die is ingedeeld bij de troepen van Selvaria. Aanschouw de actie die zich achter de vijandelijke linies afspeelt en kijk door de ogen van de vijand om te zien hoe de oorlog wordt gevoerd.

Valkyria Chronicles verscheen in november van vorig jaar exclusief op de PlayStation 3 en werd door ons beoordeeld met een mooie score van 84%.