Prototype neemt het op tegen Infamous in juni

Kevin (KoosyNL)
Sandbox-games en superhelden zijn hot. Nog leuker is het natuurlijk om deze twee te combineren. Wat je dan krijgt zijn games als Prototype en Infamous. Beide zeer verschillende games maar toch is het idee achter beide games hetzelfde. Van Infamous was al bekend dat deze in juni uit zal verschijnen en zal het nu direct tegen Prototype op moeten nemen.

Activision heeft namelijk laten weten dat we vanaf 12 juni Prototype in de winkels kunnen gaan vinden. De game zal dan verschijnen voor de PC, Playstation 3 en Xbox 360.




Prototype geeft gamers het gevoel het ultieme wapen te zijn dat elke willekeurige vorm kan aannemen. Jij bent het Prototype: Alex Mercer, een genetisch gemuteerde man zonder geheugen die over verbluffende mogelijkheden beschikt om van vorm te veranderen. Mercer is op jacht naar degenen die hem hebben gemuteerd en is vastbesloten om wraak te nemen. In de huid van Alex bewegen gamers op een free running manier door het dichtbevolkte, hedendaagse New York. Iedereen die op Mercers pad komt, wordt overgenomen… inclusief lichaam, geheugen en vaardigheden. Spelers worden ondergedompeld in een geheimzinnige, duistere samenzwering die al 40 jaar broedt en wordt aangewakkerd door een oorlog tussen Alex, de Blackwatch (de militaire elite) en een uitbraak van een virusepidemie die de 'Infected' wordt genoemd!