Crysis Wars een week lang gratis te spelen

Christophe (SpankmasterC)
Crysis is nog steeds één van de mooiste games die er is. Zelfs anderhalf jaar na de release van de game hebben high-end computer nog steeds moeite om het spel vloeiend met maximale effecten op het scherm te toveren, al is het de vraag of dat aan de computers ligt of aan laks programmeerwerk van Crytek. Maar Crysis bevat sinds Crysis Warhead (de stand-alone uitbreiding) ook een uitgebreide multiplayermode, Crysis Wars.

Om meer mensen bekend te maken met deze mode (en waarschijnlijk ook om mensen te laten kwijlen op de graphics van de game en ze zo te motiveren om het volledige spel te halen) zal deze vanaf komende donderdag een week lang gratis te spelen zijn.

Je kunt jezelf nu al voorbereiden op deze week van gratis online gamen door nu al Crysis Wars te downloaden en dan donderdag je serial te claimen. Je serial krijg je toegestuurd als je lid wordt van MyCrysis, de officiële communitysite voor Crysis. Als je de game nu al binnenhaalt kun je in ieder geval de komende twee dagen alvast op een lokaal netwerk je gang gaan, online spelen is echter onmogelijk tot je een serial invoert. Downloadlinks voor de client vind je hier.


Het zal er heet aan toe gaan komende week!