[Gerucht] Blizzard werkt aan nieuwe Redneck Rampage?

Christophe (SpankmasterC)
Eén van de tofste shooters aller tijden moet toch wel Redneck Rampage zijn. Gebouwd vele jaren geleden met de Duke Nukem 3D-engine speelde je in Redneck Rampage een redneck (die zagen jullie vast niet aankomen) die zijn prijzenwinnende varken terug wil hebben van de aliens die het beestje hebben ontvoerd. De aliens zijn echter druk bezig geweest om de lokale populatie van Hickston, Arkansas te klonen en de eerder oh zo vriendelijke buurtbewoners staan nu te trappelen om jou een lesje ass-whopping te leren.

Na twee expansion packs en zelfs een Deer Hunter-game hebben we nooit meer iets gehoord van de game. Toch is de licentie van de game nog flink wat waard, Vivendi Universal kocht in 2004 de licentie voor $ 300.000 maar daar is dus nooit meer een game uitgerold.

Nu is de licentie wederom doorverkocht, ditmaal aan Blizzard Entertainment. Nu weten we van Blizzard dat ze een geheim vijfde project hebben lopen (naast Starcraft II, Diablo III, een next-gen MMO en een nog onbekend project welke voorlopig gebruik maakt van de World of Warcraft engine) en dat er mensen werken bij Blizzard die eerder aan Redneck Rampage hebben gewerkt.

Blizzard heeft in ieder geval niet alleen maar de rechten op Redneck Rampage gekocht, ook de trademarks van Redneck Rampage Rides Again (eerste expansion) en Redneck Rampage Suckin' Grits on Route 66 (tweede expansion) zijn door Blizzard overgenomen. We wachten in ieder geval vol spanning af!



Het lokale ontvangstcomité van Hickston is er weer helemaal klaar voor