Volgende Team Fortress 2 update richt zich op de sniper

Christophe (SpankmasterC)

Na de 1 april-grap van Valve is het nu weer tijd voor wat serieuze berichtgeving rondom Team Fortress 2. De volgende update belooft namelijk een mooie te worden, de eerstvolgende spelersklasse die aangepakt zal worden zal de sniper zijn.

Maar niet alleen dat, volgens het team wordt het de grootste update tot nu toe en zullen er meerdere nieuwe maps en gameplay tweaks aanwezig zijn. Voordat de sniper-update langskomt kunnen we echter nog een patch verwachten, een patch die nieuwe content voor iedere klasse met zich meebrengt.

Ook is er nieuws over de Xbox 360-versie van Team Fortress 2, er wordt nog steeds hard gewerkt aan de update maar het is helaas niet zo makkelijk als simpelweg de content poorten van de PC naar de Xbox 360. Helaas loopt Valve tegen de geheugenlimiet van Microsofts console aan, Team Fortress 2 op zichzelf gebruikt al tegen de limiet aan, met de patch gaat hij daar makkelijk overheen. Maar ze hebben enkele pientere ideeën om geheugen te besparen, al kost het wel veel tijd om die ideeën te implementeren. In de tussentijd kunnen Xbox 360-gamers wel uitkijken naar een patch die server-side cheating aan zou moeten pakken.


Hopelijk hoeven we zijn urine niet te drinken...