[Gerucht] Morgen grote aankondiging van Sony

Tim (Timsel)
Veel gamefans zitten momenteel met samengeknepen billen in spanning af te wachten tot morgen. Waarom? Over het internet gaat het gerucht rond dat Sony morgen komt met een grote aankondiging.

Over het algemeen reageert Sony met een standaard "We don't comment on rumors and speculation." op de geruchten. Dit maal lijkt Sony niets te ontkennen en mee te gaan in de roddel.

In een reactie op het gerucht laat Sony weten dat ze niet hun marketingstrategie veranderen en niet een prijsdaling hoeven te verwachten. Ook denkt Sony de sterkste line-up te hebben dit jaar.

"As we have stated previously, we do not have plans for a PS3 price drop, and any rumors to that effect are false and are the result of speculation," De Leon wrote. "SCEA remains focused on the long-term momentum of PS3. With the industry's best software lineup this year, combined with our most aggressive marketing campaign to date, we remain confident in our approach and the value we're delivering with PS3."

De geruchten over prijsverlagingen zijn dus blijkbaar gebaseerd op speculatie en we moeten dus het nieuws in een andere richting zoeken. Het leek er op dat de PlayStation 2 in prijs zou verlagen, maar uitgaande van deze reactie zal dat dus niet door gaan. Wat wordt het dan? Stiekem tóch een prijsverlaging? De psp2? Een revolutionaire game?

Uiteraard laten we jullie het weten zodra het nieuws bekend is.


Sony doet mysterieus...