Rechtszaak om schetende iPhone

Tim (Timsel)
Er zijn ondertussen vele Applicaties verschenen voor de iPhone. Veel van deze 'apps' zijn idioot of nutteloos. Maar soms verschijnt er iets geniaals, zoals de Pull my finger scheten-simulator.

Wat maakt deze app nu zo geweldig dat het een lange tijd #2 best-verkopende app was? Er is een breed aanbod van scheetgeluiden, en mocht het niet genoeg zijn dan kun je ook je eigen scheten opnemen. Tevens kan het met de motion-sensor ook fungeren als scheetkussen. De app is voor $0,99 te downloaden.

Maar, de Air- O- Matic, een rivaal van de Pull my finger app, overweegt een rechtszaak te beginnen wegens 'schending van intellectueel eigendom'. Ook zou de naam Pull my finger vastgelegd zijn in een trademark.

Of de rechtszaak ook daadwerkelijk zal komen is nog niet duidelijk. De co-bezitter van Air- O- Matic, Sam Magdalein, voelt weinig voor een rechtszaak. Sam houdt helemaal niet van onderbroekenlol, en volgens hem is dit alles een uit de hand gelopen grap:

"Believe it or not, I'm really uncomfortable with bathroom humor, my partner is more into that kind of humor, and he pushed me a little bit into doing this as a joke. It would be pretty ridiculous to have this end up in court."


"Pull my iPhone"