Strijd voor de pauselijke inquisitie in Hellion

Morthill
Poolse ontwikkelaar Flying Fish Studios heeft aangekondigd bezig te zijn met de ontwikkeling van Hellion: Mystery of the Inquisition, een FPS waarin je zult strijden met de demonische legers van de hel. Het doel van de game was om spelers mee te nemen naar een wereld van historische fictie die laat zien hoe bruut de middeleeuwen waren, aldus Simon Grabowski, CEO van Flying Fish Works. Spelers zullen ooggetuige worden van de politiek van deze tijd, met al het geweld en verraad dat daarbij kwam kijken.

"Our vision is to create a historical fiction game that will put the player in the center of the medieval world, full of its cruelty, intransigence and diversified beliefs. In this ruthless reality, the player will become an eyewitness of great political machinations, unseen brutality and betrayal. He will pave his way to the truth just to find that it is more horrible and dreadful than anyone could imagine."






Hellion neemt ons mee naar de 13e eeuw, naar de tijd van de oprichting van de Pauselijke Inquisitie. Als soldaat van deze rechtbank is het je taak om ketters te bestrijden, exorcismes uitvoeren en demonen bevechten. Je zult tot de ontdekking komen dat de apocalypse nabij is en je zult met al je krachten moeten strijden om dit te voorkomen en het mysterie achter de inquisitie te achterhalen.