[Update] EA Montreal komt met Army of Two: The 40th Day

Morthill
[Update]
Inmiddels is de eerste screenshot verschenen die onderaan het bericht te bewonderen is.

[Het oorsponkelijke bericht]
Niet geheel onverwacht heeft Electronic Arts aangekondigd dat er een vervolg in de maak is voor de succesvolle coöpshooter Army of Two. Het nieuwe deel is in ontwikkeling bij EA Montreal en moet in de winter van dit jaar verschijnen op de Xbox 360, PlayStation 3 en PSP. Deze opvolger moet nog meer coöp-mogelijkheden bieden, waardoor er nog meer strategie in komt.

"Met Army of Two: The 40th Day verleggen we de grenzen van tactische tweemans-actie. Er staat je een compleet natuurlijke en uitgebreide coöp-ervaring te wachten wanneer deze shooter in de winter van 2009 uitkomt", zegt Reid Schneider, uitvoerend producent bij EA Montreal. "Wanneer de hel losbreekt in de Chinese stad Shanghai kun je alleen op je partner vertrouwen. Je moet samenwerken als je wilt overleven in de verwoeste stad."

Army of Two: The 40th day neemt ons mee naar Shanghai dat wordt getroffen door een ramp van epische proporties en Rios en Salem zitten midden in de ellende: ze zijn op het verkeerde tijdstip op de verkeerde plek, maar gelukkig wel met het juiste team. Na een perfect geplande opeenvolging van mysterieuze catastrofes bevindt Shanghai zich op de rand van de afgrond. Het ultieme tweemansleger moet zich een weg vechten door een verwoeste stad en tegen alle verwachtingen in het geheim van de 40e dag zien te ontrafelen.