Resident Evil 5 horloge in beperkte oplage

Stefan (Nebo)

Kennen jullie het Metal Gear Solid 4 horloge nog dat vorig jaar in een zeer gelimiteerde oplage verkrijgbaar was? Dit jaar hebben de makers wederom een horloge gemaakt. Ditmaal met een Resident Evil 5 thema. Ontwerper Adi Wells geeft aan dat dit horloge eind van de week te bestellen is bij Gamestation. Er zijn er slechts 555 van gemaakt dus als je er een wil hebben moet je er snel bij zijn. Wells geeft ons de volgende details over het gelimiteerde uurwerkje:

"Solid screw down case back Matte black dial w/ white luminous imprinted indices and Special 5 index in colour. OS21 mov't 5hands with date at 6hr, White luminous hands. Presented in an RE5 display box.."

De gemiddelde persoon wordt waarschijnlijk niet veel wijzer van deze informatie, dus we hebben een foto voor jullie waarop het horloge staat afgebeeld en een foto van de verpakking. Hoe duur het horloge gaat zijn is nog niet bekend en hoe snel hij gaat verkopen is nog maar de vraag. Het Metal Gear Solid 4 horloge is namelijk nog beschikbaar.