Een jongen en zijn blubber in trailers, screenshots en info

Cengizhan (CengizMan)

Gisteren werd aangekondigd dat A Boy and his Blob naar de Wii komt. Er was nog niet veel bekend over deze game, maar daar komt vandaag verandering in.

INFO

Laten we beginnen met de nieuwe informatie over de game, scroll naar beneden als je niet kan wachten om de trailers en de screenshots te zien! Gisteren hebben we gemeld dat het nog niet bekend was of A Boy and His Blob wel of geen remake zal worden, Robb Avey, producer van het spel, zegt dat dit niet het geval is. De game zal geen remake worden zoals Resident Evil GC of Metroid Zero Mission, maar een game dat geïnspireerd is op de NES-klassieker.


We want to make sure people know this is not a remake! It's not Resident Evil GC, it's not Metroid Zero Mission. It's a whole new game that is more inspired by the original than anything else. - Robb Alvey, Producer

TRAILERS

SCREENSHOTS








In A Boy and his Blob moet je jouw Blob verschillende gekleurde bonen voeren waardoor hij verandert in een object. Op deze manier zal je je door het hele spel puzzelen. Het sel is gebaseerd op de NES-klassieker en zal in de herfst van 2009 in Amerika verkrijbaar zijn, de overige releasedata zijn onbekend.