Scout-update brengt twee nieuwe maps naar Team Fortress 2

Christophe (SpankmasterC)

Gisteren maakten we bekend dat het aftellen naar de Scout-update is begonnen met de aankondiging van een nieuw wapen, vandaag zijn er twee nieuwe maps bekend gemaakt welke met de update meekomen. Beide kaarten zijn gemaakt door de community en dus niet door Valve zelf en zijn er voor twee verschillende spelmodi.

De eerste map is Arena_Watchtower, een Arena-map die zich richt op verticale verschillend en grote open ruimtes. Hiermee is deze Arena-map een stuk beter geschikt voor Snipers dan vorige Arena-maps. Er is voor de rest één centraal gebouw met daarin een controlpoint, iets waar beide teams dus om zullen strijden. De map is gemaakt door Joshua "JoshuaC" Shiflet.


De tweede map is CP_Junction, een map van Sean "Heyo" Cutino. Deze Control Point-map is in de stijl van Gravel-pit en biedt veel kleine ruimtes en korte zichtsvelden, ideaal dus voor hinderlagen en explosies.


De Scout-update komt komende woensdag naar Team Fortress 2, in de tussentijd zal dagelijks nieuwe informatie naar buiten komen.