TT Games komt met exclusieve Nintendo DS-game

Eke (Egamer)
Het heeft even geduurd maar nu is het eindelijk zo ver: TT Games komt met een exclusieve Nintendo DS-game! Natuurlijk beginnen de eerste vier letters van de game met LEGO, dus dat zegt eigenlijk zo'n beetje genoeg. LEGO Battles is de nieuwste game van TT Games die hopelijk deze zomer nog uitkomt.

Het is de bedoeling dat LEGO Battles een RTS, net als Age of Empires, wordt. Bouwen en vervolgens vechten zijn de twee hoofdkenmerken van de game. De thema's LEGO Castle, LEGO Pirates en LEGO Space zijn de onderwerpen die je in de game voorbij ziet gaan. Maar liefst zes verhaallijnen zorgen ervoor dat je de game na het uitspelen nog helemaal top kent.

Spelers kunnen hun eigen LEGO-basis beginnen en de units die daar vandaan komen kunnen maar liefst tot level 70 gaan. Niet mis dus. Naast het vechten tegen de computer is er natuurlijk plek voor je vrienden. Via de WiFi Connection kun je het tegen elkaar opnemen, succes is gegarandeerd. Tom Stone, Managing Director van Telltale Games, is zeer verheugd met de game:

"LEGOŽ Battles biedt spelers een humorvolle gameplay boordevol actie die LEGO games geweldig maken, tezamen met de extra bonus van de multiplayer gevechten op DS. We zijn zeer verheugd een nieuwe LEGO videogame ervaring uit te brengen voor fans en jonge gamers en zien er naar uit om verder te bouwen aan de geliefde speelgoedlijn."

Vanaf deze zomer ligt de game in de rekken. Hieronder vind je de eerste artworks.