Vier maanden uitstel voor De Sims 3, game komt in juni

Morthill
Slecht nieuws voor de vele fans die in spanning zaten te wachten op de lancering van De Sims 3 in februari: Electronic Arts heeft een nieuwe releasedatum voor de game bekend gemaakt. De game wordt ook niet een beetje opgeschoven, hij is bijna vier maanden vertraagd, waardoor het spel nu pas vanaf 4 juni in de winkels zal liggen.

De lancering in juni en de ontwikkeling van de baanbrekende game door ons team, zullen er samen voor zorgen dat De Sims 3 volop in de schijnwerpers zal staan, zegt Russell Arons, Vice President Marketing voor EA. De Sims 3 zal dé game worden van de zomer van 2009. We breiden het succes van de best verkochte PC-gamereeks aller tijden nog verder uit, zodat we zowel de trouwe Sims-fans als nieuwe spelers tevreden kunnen stellen.


Vier maanden wachten duurt lang, dus ga gerust even vissen om tijd te doden

Bouw je droomhuis of ontwerp je ideale thuis. Pas alles aan, van vloeren tot bloemen, shirts tot sofa's, behang tot gordijnen. Verander in een handomdraai kleuren en prints, zodat alles naar jouw smaak wordt ingericht. Natuurlijk kun je de buurt van je Sims ook volzetten met kant-en-klare huizen en meubels. Welke Sims gaan wonen in een prachtige villa, een gave vrijgezellenstudio, een droomhuis of een goedkoop bungalowtje?