Jongen in cel voor taco's gooien na ruzie over games

Kees_Pimpelmees
In de lijn van mensen-worden-agressief-van-games-verhalen is dit maal in Orlando een 19-jarige jongen in het gevang terechtgekomen, nadat hij zijn moeder aanviel met een heuse taco.

Zachary Moir was verwikkeld in een spel op zijn X-box, toen zijn moeder hem verzocht te komen eten. Toen hij hier niet naar luisterde trok ze de stekker eruit. Dit viel niet goed, waarna een woordenwisseling plaatsvond.

Toen mevrouw Moir iets later in de keuken met haar taco's bezig was, kwam Zachary toch nog even naar beneden om te laten weten wat hij van haar actie vond, door haar in het gezicht te slaan met een van de voorheen genoemde taco's. Mamma Moir vond dit blijkbaar een dusdanig ernstig vergrijp dat ze de politie belde.

He went ahead and hit me with the taco and I got taco all over my shirt and kitchen. I've threatened to call police before. But anyway this time, I thought he went too far so I called police and he's in jail now.

Mevrouw Moir heeft aangegeven een aanklacht tegen haar zoon in te dienen. Hij heeft haar al herhaaldelijk proberen te bellen, maar ze heeft besloten nog niet op te nemen. Een paar dagen in de gevangenis zal de jongen een broodnodig lesje leren, redeneert ze.