Zork komt terug als MMO

koei
Jolt Online Gaming heeft bekend gemaakt dat het bedrijf 'Legends of Zork' uit zal gaan brengen. Deze game geeft spelers de mogelijkheid om opnieuw in het Zork-universum rond te lopen, maar deze keer in hun internet browser.

In Legends of Zork is The Great Underground Empire gevallen en het land in chaos. De aandelenmarkt is ingestort en overal worden mensen ontslagen. Een schatzoek gekte waart rond over het land en iedereen zoekt de schatten van The Great Underground Empire. Trollen, kobolds en andere vreemde wezens laten zich ook buiten hun oorspronkelijke leefgebied zien en zijn niet vriendelijk gestemd. Aan jou de taak om in deze wereld een nieuw bestaan op te bouwen als reizende handelaar.

LegendsofZork.com zal speelbaar zijn in alle internet browsers. Spelers nemen de rol aan van een reizende handelaar die tegelijkertijd part-time verzamelaar is van allerlei spullen. De MMO zal speelbaar zijn op een laptop, desktop computer of zelfs iPhone. Om het spel te spelen zal er niets gedownload hoeven worden.

"As a complete Zork geek, I'm very proud to be releasing this title" aldus Dylan Collins, CEO van Jolt Online gaming. "Anyone who plays MMOs will definitely like to spend some time with Legends of Zork while they 're taking a break or browsing around the web. It's very addictive."

Voor meer info over de game kun je terecht op www.legendsofzork.com.