Echtpaar gearresteerd vanwege verkeerd kerstcadeautje

SummerBreeze
In de Amerikaanse stad Portsmouth heeft de politie een jong echtpaar gearresteerd omdat ze elkaar in de haren zijn gevlogen om een kerstcadeautje.

Volgens de politie kreeg de de 26-jarige Heath Blom, de man van het stel, niet het door hem gevraagde radiografisch bestuurbare vliegtuig maar 'slechts' een Wii-console. Zijn 24-jarige vrouw Randi Young verklaarde desgevraagd dat "Heath zijn teleurstelling niet kon verbergen toen hij niet het gewenste vliegtuigje kreeg en zich gedroeg als een tienjarig kind".

Heaths versie van het verhaal is echter geheel anders. Hij gaf aan dat hij het gevraagde vliegtuig niet eens voor de kerst wilde hebben omdat je er in de sneeuw toch niet mee kan vliegen. Wel gaf hij toe teleurgesteld te zijn toen hij de Wii zag. Met zijn denigrerende opmerkingen over de console had hij zich de woede van zijn vrouw op de hals gehaald wat erin resulteerde zij haar spullen ging pakken om te vertrekken. Toen hij haar wilde tegenhouden belandde het echtpaar twee trappen lager op elkaar en op de grond.

Wie van de twee er daadwerkelijk schuld heeft aan de vechtpartij wordt binnenkort uitgezocht. Beide echtelieden zijn in hechtenis genomen op beschuldiging van geweldpleging.

Een goede tip voor volgend jaar is dus om alleen een Wii aan iemand cadeau te doen die het daadwerkelijk zou kunnen waarderen.




Zonder een 'echt' vliegtuig als deze is het wachten op een goede flightsim voor de Wii.