Een kijkje in de kledingkast van Velvet Assassin

Morthill
Ontwikkelaar Replay Studios heeft een aantal shots vrijgegeven van verschillende uniformen die je in de game Velvet Assassin als Violette zult kunnen dragen tijdens je missies. Het zwartleren pak is bedoeld voor het echte sneakwerk, je zult minder goed te zien zijn in het donker en beter langs de vijanden kunnen sluipen. Het Nazi-uniform is bedoeld om te infiltreren in de vijandelijke rangen. Zodra je dit uniform aantrekt zal Violette zich gedragen als een Duitse soldaat en vijanden zullen het niet doorhebben, zolang je geen rare dingen doet. De piloot-outfit is het standaardpak van Violette. Het levert je weinig bijzonders, maar het voldoet voor gewone missies.

De nachtjurk is geen outfit waarin je vaak zult spelen. Deze zit in de game vanwege de achtergrond van het spel. In werkelijkheid ligt Violette namelijk in een coma en beleeft ze alle gruwelen van de Tweede Wereldoorlog opnieuw in haar hoofd. Je zult tijdens missies de mogelijkheid hebben om op bepaalde momenten een injectie te krijgen met morfine door een zuster, als dat gebeurt wordt de wereld wat wazig en draag je tijdelijk de kleding die Violette daadwerkelijk aanheeft.

Velvet Assassin komt begin 2009 naar de Xbox 360 en PC.





In Velvet Assassin zal je als Britse geheim agente Violet Summer achter de vijandelijke linies proberen zo veel mogelijk schade aan te richten aan alles wat in Nazi-handen is. Het verhaal van de game is losjes gebaseerd op een echt bestaande persoon, genaamd Violette Szabo. Zij was echt een geheim agente tijdens WOII.