Draadloze controller vindt gestolen 360

Vincent (Gamer_V)
The Standard, een krant uit Missouri rapporteert dat een student in de staat van Missouri thuiskwam in zijn studentenhuis op campus om erachter te komen dat zijn 360 plots verdwenen was. Maar hij kwam er achter dat als hij zijn controller aan deed, die nog steeds verbinding maakte met zijn 360. Dit zou alleen werken als de 360 zich nog steeds binnen 30 voet bevond. De 360 moest zch dus nog in het studentenhuis bevinden. Ryan Ketsenburg ging dus op een speurtocht naar zijn 360.

De controller maakte verbinding op de vierde, vijfde en zesde verdieping, maar niet op de derde en zevende, dus was het logisch dat de 360 zich op de 5e verdieping moest bevinden. De controller knipperde als het buiten bereik was, en zo wist hij de kamer vast te stellen waar zijn 360 zich moest bevinden.

De verdiepingsassistent van de vijfde verdieping controleerde de kamer en zo werd de 360 terug gevonden. Ten tijde van het interview was de dief nog steeds niet langs zijn kamer geweest om te zien dat de 360 weer uit zijn handen verdwenen was. Ketsenberg zegt gerechtelijke stappen te ondernemen. De harde schijf van de 360 was wel geformatteerd, maar de jongeman heeft tenminste zijn console terug.